fbpx

a Zsámbéki-medencében

Elhelyezkedés

Páty község Pest megyében, a Zsámbéki-medence délkeleti részében, Budapesttől 16 kilométerre található. A szomszédos helységek: Zsámbék, Tök, Budajenő, Telki, Nagykovácsi, Budakeszi és Biatorbágy. A 7500 fős községből nem csak autóval, de zöldúton is a Zsámbéki-medence összes településére el lehet jutni. A Village Garden a település csendes, zöld részén épül, a Füzes patak közelében, de távol a forgalomtól, beépítettségtől.

Közlekedés

A Budapest–Zsámbék közlekedési út tengelyében, a fővárost Béccsel összekötő M1 autópálya mentén található település csupán félórányi autóútra van a fővárostól. Páty személygépkocsival és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Budapestről rendszeresen indulnak buszjáratok Pátyra. A fővárosból vonattal Biatorbágyig utazhatunk, ahonnan már csak néhány percnyi autózással elérhető a Village Garden. A község megközelítését még könnyebbé és gyorsabbá teszi, hogy Páty saját autópálya kapcsolata megépült, teljes hosszában átadásra került.

Oktatás

A Village Garden vonzáskörzetében több színvonalas oktatási intézmény működik. A legkisebbek foglalkozatására jelenleg is több helyi óvoda áll a rendelkezésre, de közvetlenül a Village Garden lakópark mellett még egy korszerű intézmény is nyílik. A kiskamaszokat a pátyi általános iskolán túl művészetoktatási lehetőségekkel is várják a Kiss Zenede Budáról kiutazó szaktanárai. A szomszédos Nagykovácsiban található a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola (általános iskola és gimnázium), illetve Budapest II. kerületében is több jóhírű alap,-és középfokú iskola közül választhatunk.

Szolgáltatások

Pátyon minden megvan, ami a mindennapi élethez szükséges: pékség, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, élelmiszerbolt, étterem és kávézó. A nagybevásárlást Budapest és a Village Garden között több ponton, a biatorbágyi Aldiban, a budakeszi Auchanban és a közeli Premier Outletben is megoldhatjuk. A település professzionális sportpályái (rekortán futópályák,  műfüves focipályák, valamint multifunkciós kosár- és röplabdapályák) lovardái és közeli túraútvonalai támogatják az aktív, sportos, egészséges életmódot, mozgásra ösztönöznek. A Művelődési Ház, amely többek között gazdája a nyár eleji Pátyi Pincenapoknak is, izgalmas kulturális programokkal színesíti a helyi közösségi életet.

A Village Garden Lakóparkról

A  Lakópark kiváló alternatíva azoknak, akik az urbánus életforma előnyeinek megtartása mellet szeretnének család- és gyerekbarát otthonban élni. A lakópark a település centrumához közelebb, a Levendula, Dózsa György, Árpád utca által határolt területen található. A projekt, melynek egyik oldalát a Füzes patak és az azt övező ligetes erdő határolja, három különböző méretű ikerházat, és egyszintes sorházi otthonokat kínál az érdeklődőknek – a korábban elkelt társasházi lakások mellett. 

Mesés otthonok

A mesékben a legfontosabb dolgok válnak valóra. A Village Garden ugyanezt nyújtja azoknak, akiknek az ideális otthont a város kényelme jelenti – vidéki miliőben. A Village Garden tökéletes választás mindazok számára, akik Budapesthez közel, emberléptékű helyen szeretnének élni. A villapark és a lakópark szakértelemmel tervezett egységei igazi kertvárosi életteret biztosítanak lakóinak.

A Village Garden Villanegyed

A Village Garden Villaparkot azoknak tervezzük, akiknek a minőség kiemelten fontos, de kifejezetten kertvárosi környezetben szeretnének élni. A lakóház tervekkel kínált telkek a település északi részén, a tervezett Golfpálya és a falu közötti területen találhatóak egy fennsíkon. A hely és a tervek egyedülállóságából adódóan garantáltan a legcsendesebb övezet marad. A nyugalom mellett minden tulajdonos büszkesége lesz a pazar kilátás is a környező hegyekre.