fbpx

kedvező - akár 0 Ft - rezsiköltséggel.

Korszerű épületgépészet

A lakások rezsi költségének nagysága talán még soha nem volt ennyire fontos kérdés, mint napjainkban.

A Village Garden Lakópark lakásait – figyelembe véve a modern épületgépészet lehetőségeit és a jelenlegi, valamint a várható energiaárakat – hőszivattyús rendszerrel építjük, biztosítva ezzel nem csak a lakások fűtését, hanem a hűtését is.

A Village Garden otthonai az okos tervezésnek és a gondos kivitelezésnek köszönhetően az energiafogyasztási átlagértékeken bőven belül maradhatnak, sőt, akár 0 Ft rezsiköltséggel is üzemeltethetők.

Pénztárcabarát technológia

Az energiafelhasználás szempontjából jelentős tényező a használati melegvíz, amelynek az előállításához szintén hőszivattyús rendszert építünk. Ennek a villamos energia igényét napelemes rendszer kiépítésével elégítjük ki.

Az ikerházi lakásokban a hőszivattyú által előállított fűtési melegvizet a szobákban fan-coil segítségével, egyéb helyiségekben padlófűtéssel hasznosítjuk. A hűtésről szintén fan-coil rendszer gondoskodik.

A sorházi lakások hűtése és fűtése levegő-levegős hőszivattyús rendszerrel történik. A használati melegvíz előállításához a napelemes rendszer által termelt villamos energiát használjuk, amely a további villamos energia igényeket is képes kielégíteni.

Az alkalmazott műszaki megoldásokkal az elvárt B/B-s energetikai besorolásnál kedvezőbb lakásokat biztosítunk Vevőink számára.