fbpx
Négy lakásos társasházak

A Village Garden

Mesés otthonok
A Village Garden valóra vált mese azoknak, akik egyszerre szeretnék élvezni a város kínálta megannyi előnyt és kényelmet, valamint a vidéki kertvárosokat jellemző harmóniát és biztonságot. A villapark és a lakópark egységes koncepciót követő épületei, a gondosan tervezett utcakép, a házakat elválasztó díszburkolatos passzázsok, a járműforgalom átgondolt szabályozása igazi kertvárosi életteret kínál az ide költözőknek. Amennyiben mindezt kiegészítjük az átgondolt, praktikus alaprajzokkal, könnyen beláthatjuk: a mesés jelző ezúttal közel sem túlzó.

Elhelyezkedés
Páty község Pest megyében, a Zsámbéki-medence délkeleti részében, Budapest határától 16 kilométerre található. A szomszédos helységek: Zsámbék, Tök, Budajenő, Telki, Nagykovácsi, Budakeszi és Biatorbágy. A hétezres nagyközség nem csak autóval, de zöldúton is megközelíthető a Zsámbéki-medence összes településéről. A Village Garden a település csendes, zöld részén épül, távol a forgalomtól, beépítettségtől.

A Village Garden Lakóparkról
A Lakópark kiváló alternatíva azoknak, akik az urbánus életforma előnyeinek megtartása mellet szeretnének család- és gyerekbarát otthonban élni. A lakópark a település centrumához közelebb, a Levendula, Dózsa György, Árpád utca által határolt területen található. A projekt, melynek egyik oldalát a füzes patak és az azt övező ligetes erdő határolja, különböző méretű ikerházakat, sorházi otthonokat, valamint – már elkelt – társasházi lakásokat kínál az érdeklődőknek.

A Village Garden Villaparkról
A Villaparkot azoknak tervezzük, akiknek a minőség kiemelten fontos, de kifejezetten kertvárosi környezetben szeretnének élni. A lakóház tervekkel kínált telkek a település északi részén, a tervezett Golfpálya és a falu közötti területen találhatóak egy fennsíkon. A hely és a tervek egyedülállóságából adódóan garantáltan a legcsendesebb övezet marad. A nyugalom mellett minden tulajdonos büszkesége lesz a pazar kilátás is a környező hegyekre.

Jellemzők

Közel a városhoz

Páty község Pest megyében, a Zsámbéki-medencében, Budapesttől 16 kilométerre található. Mesés otthonaink mindössze 20 perc alatt érhetők el a fővárostól. Ideális hely azoknak, akik Budapesthez gazdasági vagy kulturális okokból kötődnek, de igazán feltöltődni kisebb közösségekben, a természet közelében tudnak.

Közel a természethez

A Zsámbéki-medence délkeleti részében található Páty levegője különösen jó minőségű. A mesebeli álomotthonok a település legzöldebb pontján épülnek, a Füzes patakhoz közel, de távol a forgalomtól és a magasabb beépítettségű területektől.

RENDEZETT LAKÓKÖRNYEZET

A Village Garden különálló negyedet alkot a településen belül, így biztosítva a kiegyensúlyozott, szerethető lakóövezet feltételeit. Az épületek átgondot struktúrában kerülnek kiépítésre, egységes megjelenéssel: tervezett utcaképpel, kiépített és aszfaltozott úthálózattal, viacolor térkövezéssel, a villapark esetében kamerás biztonsági- és beléptetőrendszerrel is.

OKTATÁS

A Village Garden vonzáskörzetében több színvonalas oktatási intézmény működik. A legkisebbek számára közvetlenül lakóparkunk mellett még egy korszerű óvoda is nyílik. A kiskamaszokat a pátyi általános iskolán túl művészetoktatási lehetőségekkel is várják a Kiss Zenede Budáról kiutazó szaktanárai. A szomszédos Nagykovácsiban található a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola (általános iskola és gimnázium), illetve Budapest II. kerületében is több jóhírű alap, -és középfokú iskola közül választhatunk.

Infrastruktúra

A Budapest–Zsámbék közlekedési út tengelyében, a fővárost Béccsel összekötő M1 autópálya mentén található település csupán félórányi autóútra van a fővárostól. Páty jól megközelíthető személygépkocsival és tömegközlekedéssel is. Budapestről rendszeresen indulnak buszjáratok Pátyra. A fővárosból vonattal Biatorbágyig utazhatunk, ahonnan már csak néhány perces autózásra lesz otthonunk.

HÁZAK ÉS VILLÁK

Két típusú lakónegyed-koncepcióval kínálunk örök otthonokat. A Village Garden északi területén, a település határában villapark, a déli részen, a településhez közelebb lakópark épül. Mindkét esetben kiépített belső infrastruktúrával, kombinálható belsőépítészeti megoldásokkal kínálunk lakóépületeket. A Villapark esetében villák és ikerházak, a lakópark esetében sorházak és ikerházak várják az ideális otthonra vágyó érdeklődőket.