Village Garden Villapark : Village Garden

Village Garden Villapark

Elhelyezkedés

A Village Garden Villapark azoknak készült, akiknek a minőség kiemelten fontos, de kifejezetten kertvárosi környezetben szeretnének élni. A lakóház tervekkel kínált telkek a település határában, annak északi részén, a Tavirózsa utcán túli területen találhatóak. A hely és a tervek egyedülállóságából adódóan garantáltan a legcsendesebb övezet marad. A nyugalom mellett minden tulajdonos büszkesége lesz a pazar kilátás is.

Elhelyezkedés

Épületek

A Village Garden Villapark kétféle lakásmix-koncepciót kínál. A villaépületek teljesen különállóak, míg az ikerházas beépítések önálló egységet képeznek. A fejlesztés alatt álló területen nem csupán lakóotthonok, hanem közösségi terek is épülnek. Az épületek és utcakép együttesen kerül megtervezésre, saját belső úthálózattal, wifis játszótérrel. A villapark maximálisan biztonságos, területe kamerával és beléptetőrendszerrel védett.

Épületek

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Legyen az elsők között, akik a Village Gardenben találnak otthonra! Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy részletesen, minden kérdésére válaszolva bemutathassuk Önnek a a Village Garden Villapark és a Village Garden Lakópark projekteket.

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőségeink

2071 Páty, Bocskai István utca 24.
Előzetes bejelentkezés szükséges.

+36 30 234 70 50
ertekesites@villagegardenpaty.hu

Értékesítési iroda:
1117 Budapest, Szerémi út 1.