Village Garden Lakópark - Ikerházak : Village Garden

Village Garden Lakópark - Ikerházak

Ikerház típusok

Otthonaink megálmodásokor igyekeztünk különböző életkorú és élethelyzetű vásárlók számára is optimális megoldásokat kidolgozni. Ennek megfelelően többféle méretben kínálunk kertesházfeleket, részben egyénre szabható elosztásban és helyiségekkel.

 

Tekintse meg teljes lakáskínálatunkat egy oldalon, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább megfelelő ikerházi lakást. A lakást, melyet nemsokára úgy hívhat majd: az én otthonom.

 

 

Ikerház típusok
Otthonaink

Épületek

A Village Garden Lakópark élethelyzetre és befektetési kedvre szabottan ikerházas blokkokat és sorházakat kínál többféle variációban.

  1. Az ikerházakban  74, 96, 96+garázs és 106+garázs négyzetméteres lakások közül lehet választani. Az épületek nyolcas tömbökben, blokkonként ikresítésben kerülnek kiépítésre. A lakópark megjelenését tervezett utcaképe viacolor térkövezéssel, közösségi terei és kiépített, egyirányúsított úthálózata teszi még harmonikusabbá.
  2. Sorházak: A sorházak önálló kertes vagy emeletes 110 négyzetméteres lakásokkal rendelkeznek. Ideális választás mindazoknak, akik kertvárosi övezeten szeretnének élni, de beérik mérsékeltebb méretű, saját zöld területtel.
  3. Társasházi lakások: A társasházak azok számára kínálnak ideális megoldást, akik ugyan a kertvárosi környezet kínálta harmóniát kedvelik, de a kertápolás és a kertgondozás nem a szívügyük, és az ápolt zöld területben inkább csak gyönyörködni szeretnek.
Épületek

Elhelyezkedés

A Village Garden Lakópark kiváló lokáció azoknak, akik az urbánus életforma feladása nélkül szeretnének nyugalmas kertvárosi bázist a magukénak. A lakóház tervekkel kínált telkek a település központjához közelebb, a Levendula, a Dózsa György és az Árpád utca által lehatárolt területen találhatóak. Egyik oldalán a Füzes-patak part nyugalma, másik oldalán a kisvárosi hangulat teszi igazán otthonossá.

Elhelyezkedés

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Legyen az elsők között, akik a Village Gardenben találnak otthonra! Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy részletesen, minden kérdésére válaszolva bemutathassuk Önnek a a Village Garden Villapark és a Village Garden Lakópark projekteket.

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőségeink

2071 Páty, Bocskai István utca 24.
Előzetes bejelentkezés szükséges.

+36 30 234 70 50
ertekesites@villagegardenpaty.hu

Értékesítési iroda:
1117 Budapest, Szerémi út 1.