A Village Garden Lakóparkról : Village Garden

A Village Garden Lakóparkról

Mesés otthonok

A mesékben a legfontosabb dolgok válnak valóra. A Village Garden ugyanezt nyújtja azoknak, akiknek az ideális otthont a város kényelme jelenti, - vidéki miliőben. A Village Garden tökéletes választás mindazok számára, akik Budapesthez közel, emberléptékű helyen szeretnének élni. A villapark és a lakópark szakértelemmel tervezett blokkjai igazi kertvárosi életteret biztosítanak lakóinak.

Mesés otthonok

Elhelyezkedés

Páty község Pest megyében, a Zsámbéki-medence délkeleti részében, Budapesttől 20 kilométerre található. A szomszédos helységek: Zsámbék, Tök, Budajenő, Telki, Nagykovácsi, Budakeszi és Biatorbágy. A hétezres kisvárosból nem csak autóval, de zöldúton is a Zsámbéki-medence összes településére el lehet jutni. A Village Garden a település csendes, zöld részén épül, távol a forgalomtól, beépítettségtől.

Elhelyezkedés

Közlekedés

A Budapest–Zsámbék közlekedési út tengelyében, a fővárost Béccsel összekötő autópálya mentén található település csupán félórányi autóútra van a fővárostól. Páty jól megközelíthető tömegközlekedéssel és az M1-M7-es autópályáról személygépkocsival is. Budapestről rendszeresen indulnak buszjáratok Pátyra. A fővárosból vonattal Biatorbágyig utazhatunk, ahonnan már csak néhány perces autózás a Village Garden. A község megközelítését még könnyebbé s gyorsabbá teszi, hogy Páty hamarosan saját autópálya lehajtót kap.

Közlekedés

Oktatás

A Village Garden vonzáskörzetében több színvonalas oktatási intézmény működik. A legkisebbek foglalkozatására jelenleg is több helyi óvoda áll a rendelkezésre, de közvetlenül a Village Garden lakópark mellett még egy korszerű intézmény is nyílik. A kiskamaszokat a pátyi általános iskolán túl művészetoktatási lehetőségekkel is várják a Kiss Zenede Budáról kiutazó szaktanárai. A szomszédos Nagykovácsiban található a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola (általános iskola és gimnázium), illetve Budapest II. kerületében is több jóhírű alap,-és középfokú iskola közül választhatunk.

Megtekintés térképen
Oktatás

Szolgáltatások

Pátyon minden megvan, ami a mindennapi élethez szükséges: pékség, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, élelmiszerbolt, étterem és kávézó. A nagybevásárlást Budapest és a Village Garden között több ponton, a biatorbágyi Aldiban, a budakeszi Auchanban és a közeli Premier Outletben is letudhatjuk. A település professzionális sportpályái (rektorán futó,- műfüves foci,- és multifunkciós kosár- és röplabdapályák) lovardái és közeli túraútvonalai mozgásra ösztönöznek. A Művelődési Ház, amely többek között gazdája a nyár eleji Pátyi Pincenapoknak is, izgalmas kulturális programokkal színesíti a helyi közösségi életet.

Megtekintés térképen
Szolgáltatások

A Village Garden Lakóparkról

A Village Garden Lakópark kiváló alternatíva azoknak, akik az urbánus életforma előnyeinek megtartása mellet szeretnének család- és gyerekbarát otthonban élni. A lakópark a település centrumához közelebb, a Levendula, Dózsa György, Árpád utca által határolt területen található. A projekt, melynek egyik oldalát a füzes patak és az azt övező ligetes erdő határolja, három különböző méretű ikerházat, valamint sor- és társasházi lakásokat kínál az érdeklődőknek.

Ikerházak
A Village Garden Lakóparkról

A Village Garden Villaparkról

A Village Garden Villapark azoknak készült, akiknek a minőség kiemelten fontos, de kifejezetten kertvárosi környezetben szeretnének élni. A lakóház tervekkel kínált telkek a település északi részén, a tervezett Golfpálya és a falu közötti területen találhatóak egy fennsíkon. A hely és a tervek egyedülállóságából adódóan garantáltan a legcsendesebb övezet marad. A nyugalom mellett minden tulajdonos büszkesége lesz a pazar kilátás is a környező hegyekre.

Villapark
A Village Garden Villaparkról

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Legyen az elsők között, akik a Village Gardenben találnak otthonra! Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy részletesen, minden kérdésére válaszolva bemutathassuk Önnek a a Village Garden Villapark és a Village Garden Lakópark projekteket.

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőségeink

2071 Páty, Bocskai István utca 24.
Előzetes bejelentkezés szükséges.

+36 30 234 70 50
ertekesites@villagegardenpaty.hu

Értékesítési iroda:
1117 Budapest, Szerémi út 1.